Klantenverhaal: inrichting van apartement

Home / Nieuws & promoties / Klantenverhaal: inrichting van apartement
Nibema Meubelen - Klantenverhaal: inrichting van apartement

Naast het aanbieden van meubelen helpen we je ook bij de totaalinrichting van je woonplek. Dat doen we voor alle stijlen: van strak modern tot cosy cottage. Onlangs rondden we nog zo'n project af in Hasselt. Kijk even mee hoe we dit ruime apartement tot een stijlvolle woonplaats inrichtten!

De eerste stap: een verkennend gesprek

First things first. Bij de start van een nieuw project nodigen we de klant eerst altijd uit in onze toonzaal. Daar bespreken we de voorkeursstijl van de klant. Tijdens een korte rondleiding door onze showroom wordt een eerste selectie ter indicatie van de mogelijkheden. 

Opmeting ter plaatse

Na het bepalen van de look van het apartement, kwamen onze mensen langs op het apartement om de juiste maten op te nemen. Zo konden alle producten vlekkeloos besteld worden. Ook bij het leveren van de meubelen werken onze mensen piekfijn en ordelijk. Zo kan je zonder zorgen genieten van je nieuwe interieur.

The final touch: accessoires

Een interieur is niet af zonder decoratie. Je weet wel, al die kleine spulletjes die je inrichting net dat tikkeltje meer cachet geven. Eerst komt onze stylist langs bij jou thuis voor stijl- en kleuradvies. Daarna neemt hij zijn nota's mee naar de showroom en gaat aan de slag volgens jouw noden en wensen. Voor deze klant maakten we een selectie tapijten, spiegels, vazen, ... etc. Na een laatste afspraak in de winkel, werd het huis tot in de puntjes afgewerkt.

Het resultaat mag gezien worden! We maakten een ruim en licht apartement tot warm een gezellige thuis. De klant tevreden, dus wij ook!

Ook geïnteresseerd in zo'n totaalinrichting? Contacteer ons!