Annie wint boxspring bij Nibema

Home / Nieuws & promoties / Annie wint boxspring bij Nibema
Annie wint boxspring bij Nibema

Op donderdag 10 oktober beleefde Annie Haels uit Hasselt bij Nibema de verrassing van haar leven. Ze was de laureate van de bijzondere slaapcomfortactie en kreeg in de slaapwinkel van Nibema een 2-motorige elektrische boxspring van 180 cm bij 210 cm, een Physio van Veldeman Bedding ter waarde van 3698 euro cadeau. Ze kreeg deze prijs nadat ze hiervoor was voorgedragen door Hanne Verbiest, een kankerpatiënte die ze met veel liefde en overgave verzorgde.

Nibema heeft naar jaarlijkse gewoonte in oktober een bijzondere slaapcomfortactie georganiseerd. De afgelopen jaren waren er de bijzonder succesvolle pyjama events.

Frederick Duchateau van Nibema: “Dit jaar hadden we gekozen voor een meer sociaal thema. Daarom bedachten we de actie ‘Win een bed voor een ander!’. Iedereen kon een nominatie inzenden. Wij vroegen iemand te nomineren waarvan men dacht dat hij of zij een zeer goede nachtrust verdiende. Uit de 379 inzendingen kozen de juryleden elk enkele genomineerden. De inzending van Annie Haels uit Hasselt werd door iedere partij aangeduid; ze was dus een afgetekende winnares.”

Annie werd genomineerd door Hanneke Verbiest uit Hasselt. Een deel van haar argumentatie:

Omdat zij veel te goed is voor deze wereld. Engelen bestaan!!! Zichzelf altijd wegcijferend voor anderen die haar nodig hebben zonder dat deze iets hoeven te vragen. Doordat ze empathisch en hoogsensitief is voelt zij precies aan waar ze nodig is en helpt ze zonder meer. Ik noem haar Florence Nightingale! De lijst waar zij onbaatzuchtig geholpen heeft is lang en ga ik hier beperken tot mezelf. Vorig jaar werd bij mij kanker geconstateerd. Omdat ik single ben en een zware behandeling moest doorstaan heeft Annie mij onmiddellijk (als vanzelfsprekend) in huis gehaald en voor me gezorgd als een engel. Ze heeft zelfs verlof (heeft een job als vrijwilligster bij Zorgende Handen) genomen om voor me te zorgen na de chemo en hospitalisatie. En ... ze heeft me zelfs haar eigen bed gegeven terwijl zij sliep op een matras op de grond….”

Annie is tuk op kookdemo’s en werd onder dit voorwendsel naar Nibema meegelokt door haar vriendin Valentine. Wat ze niet wist, was het feit dat ze was voorgedragen als mogelijke winnares van deze wedstrijd. Groot was dan ook haar verwondering toen ze er opgewacht werd door Frederick Duchateau van Nibema, Cassandra Cops van Roularta, Bart Lambrecks van Veldeman Bedding en Dirk Van Camp van DK Vision Antwerpen.

Frederick gaf Annie mee dat er geen kookdemo was, maar dat er wel hapjes en Cava klaarstonden om haar te vieren want zij was de winnares van de grote slaapcomfortactie. Vervolgens troonde hij haar mee naar de slaapwinkel en liet haar kennis maken met haar nieuwe bed. Annie kon haar ogen niet geloven en was uiterst enthousiast met haar beloning voor zoveel liefdevolle inzet voor haar medemens.

(RaPo/foto’s RaPo)