Maatkasten en dressings

Home / Maatkasten en dressings

Je moet bij Nibema zijn als je wil genieten van maatkasten van topkwaliteit. Het merk Noteborn staat hiervoor garant. Kastwanden, inloopkasten, dressings en sideboards met een heel eigen karakter worden in overleg aangepast aan jouw noden en wensen. De maatkasten van Noteborn zijn je op het lijf geschreven.

MaatwerkMaatwerk

Samen met onze maatwerkadviseurs verzekeren wij je van maatwerk dat helemaal bij je past. Daarom laten wij niets aan het toeval over en kan je bij Nibema terecht voor kwaliteit met een uitstekende klantenservice. Hoe gaat dat nu juist in zijn werk?

Maatwerk
  • Stap 1: Overleg

    Een belangrijk punt is het overleg. Waar ben je juist naar opzoek? Met onze gespecialiseerde maatwerkadviseurs kan je de nodige ideeën opdoen en zij helpen je graag bij het uitdenken van het ideale maatwerk. Zo komen onder meer de materialen en de kleuren die je wenst of in gedachten hebt aan bod. Na dit gesprek ben je alvast een stap dichter om jouw wens in vervulling te zien gaan.

  • Stap 2: 3D-tekening / richtprijs

    Bij de tweede stap is de 3D-tekening het centrale thema. Eens de exacte afmetingen van de maatkast gekend zijn, kunnen onze specialisten aan de gedetailleerde 3D-tekening beginnen. Hierdoor kunnen we je reeds een richtprijs meegeven, zodat je een beeld van het kostenplaatje krijg én heb je een concreet idee hoe de ruimte er zal uitzien. Voor deze afspraak nodigen we je graag uit in onze showroom.

  • Stap 3: Opmeting / eindprijs

    In de laatste fase komen we bij je langs om gedetailleerde opmetingen uit te voeren. De plannen worden hierop aangepast. Je zal dan ook op het plan zien hoe de kast er in realiteit zal uitzien. De definitieve kostprijs wordt aan de hand hiervan vastgelegd.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor maatwerkkasten?

Contacteer onze maatwerkspecialisten